16.04

hej, denna blogg är verkligen död! ber så hemskt mycket om ursäkt för det.. men det har varit full rulle de senaste veckorna eller jag har väl inte riktigt orkat skriva något för jag har jobbat sen har min mormor,morfar och kusin varit här. pluss att vi har ju en liten valp som måste passas hela tiden! så den lilla tid som har varit över har jag bra sovit och tagit det lungt.

hoppas ni har det bra! det har jag förutom att jag jobbar 7 till 4 varje dag jag jobbar till på onsdag sen är det bara att packa väskorna igen för på fredag drar jag till helsingborg igen :) den här gången följer mamma och pappa också med.

inget annat kul? nä.. åker snart till alanya!!! :D 33 dagar kvar, men vill absolut egentligen inte längta till det för det innebär att sommarlovet snart är slut! och vad har jag gjort?! ingenting nästan, det går så sjukt fort. men när jag kommer hem igen är det bra slappa som gäller. sol, bad, åka ring,grilla och mysa ! 
 

17.10

har verkligen ingen ork till detta, har jätte mycket att skriva men orkar inte.
lessen för det men jag jobbar hela dagarna och allt är inte riktigt på topp..

10.34

nu ska jag åka till min farmor en sväng och hjälpa henne att tvätta fönster och sånt, jätte kul.
kommer tillbaka imorgon tänkte skriva lite om helgen hinner inte nu. men tänkte att ni kan få
titta på den lilla gangstern som flyttat in hos oss.


mysig kväll.

kvällen böjade hos mej med 2,25 och chips med linda haha sen åkte vi in till stan för att äta på harrys.blev en kyckling rätt och sen jordgubbar och glass till efterrätt gott! efter det tog vi några drinkar och att på uteserveringen och mös och snacka. när vi var klar gick vi och mötte upp matilda och julia, vi gick en sväng på hamnfest området men blev less ganska fort så vi åkte hem..

jag hade knäppt bilder med mobilen men måste ha städat bort sladden för jag hittar den inte :/

RSS 2.0