30 december 2009

nu är allt klart. skönt årets sista dag spenderas först med att bada vildmarksbadkar och basta här hos min älsklingen sen blir det till att fixa i ordning sej och sen åka till emmy där vi är sju tjejer som ska äta och dricka gott. sen vet vi inte riktigt vart vi ska kanske blir att vi stannar för att fira in det nya året :)

blir nog inte att jag skriver imorgon kommer ha fullt upp! så gott nytt år på er allihopa hoppas ni får en riktigt mysig kväll.
lägger in bilder sen från kvällen.

fixa fixa

nu ska jag åka och fixa det alldra sista till imorgon sen är allt klart! skönt!!
vill inte gå ut egentligen det är svin kallt idag igen usch vill ha sommar och varmt nu!! ikväll blir det att ta hand om mej själv som jag skrev naglar, hår ansiktmask och sånt.  :)

gym.

det blev första gympasset för mej ikväll eller ja prova på iaf haha orkar ju inte sådär jätte mycket efter knappt tränat på ca fyra år. det var jobbigt, men hoppas att jag kan ta mej själv i kragen nu och verkligen gå dit några gånger i veckan.

                                                    

dagens.


en stor mysig väst,tights och en vanlig svart tröja.
jag har inte alls stökigt på mitt smikbord hehe..

nu ska jag ut i kylan det är 20 minus ute!! jag och alexander ska på stan och leta jeans till han :)
kvällens planet: vet ej. skulle varit med paulin men hon kunde inte, så vi ska toligtvis ut och åka pulka imorgon istället :) blir även en hel del förbereda inför nyårsafton imorgon, duscha, fixa naglarna, göra ansiktsmask och lite sånt.

tänkte göra en liten bildresume av mitt 2009 imorgon, får se om jag hinner.

sex and the city 2



vill se den nu :) är det någon som vet vad den låten heter som spelas i början?

nyinköpt.


enaxlad tjöja, bik bok
 

tröja med volang på axeln, gina tricot


metalictröja med djup rygg, vila


korset, cubus

stan

nu ska jag börja göra mej iording för att åka in till stan och fika med stina och även kolla lite på rean om jag hittar något där har köpt två tröjor redan, lägger upp dom sen för jag hinner inte nu. 

hej hej :) 


stina på blåbär, lägg märke till vem som sitter bakom:) rabih när han var här i övik för ett tag sen:) hahha

idol.

igår var erik och calle från idol i gallerian och sjöng. fyfan vad erik är bra!! ännu bättre live än på tv.även calle var jätte bra live.




folk som stog och väntade på att få skivor signerade. och även mina vänner linnea, erika och victoria:)

dagens.

lägger upp en dagens outfit medans jag väntar på alexander, inget speciellt bara sköna kläder att gå på stan i.


filmkväll.


sitter och kollar på filmen narnia i min nya nike tröja som jag fick igår.
har legat hela kvällen och bara kollat på film

imorgon ska jag och alexander in till stan och se om vi hittar något kul på mellandagsrean som börjar då, fast jag ska inte köpa för mycket får vänta tills jag kommer till helsingborg. sen efter det ska vi åka ner till våran stuga där farmor är och äta kalkonmiddag.

nu ska jag och min vovve gå ut i snön en sväng.
puss hej!

25 december.

hej hej har ni haft en bra mysig julafton? det har jag vi var här hemma hos mej och firade med min farmor och hennes man peter, jätte mysigt. fick ni något kul ? jag fick ett helårs allkort på friskis av min mormor och morfar, och så fick jag en sminkkurs på make up store, en vetekudde som man värmer och en mini massage grej, pressentkort på gina och mq jätte bra att ha sen fick jag lite mer också :)


såg nyss en jätte fin film på 4an den hette candles on bay street verkligen en fin gråtar film. men nu är det en prinsessas dagbok och den ska jag se nu så hej då skriver sen igen kanske :)

puss puss

22 december.

idag var det julavslutning på skolan:) äntligen jullov det känns riktigt skönt, inna avslutningen hade vi fika med klassen det var jätte mysigt. skönt att jag har en veckas lov längre än alla andra eftersom jag ska åka ner till min hemstad för att fira min 18års dag där något jag längtar till jätte mycket :)

efter avslutningen gick jag och stina ner på stan och jag köpte en fin tröja på vila för 40 kr, för dom har tyvärr konkurs utförsäljning. träffade även några kompisar jag inte träffat på jätte länge för dom inte bor här längre det var jätte kul :)
sen blev det hem och julstädning och julklappsinslagning med mamma sen pynta granen här hemma.

21 december.

idag har jag och min älskling bakat pepparkakor, vet inte hur många gånger vi sa pankakor istället för pepparkakor haha har ingen aning varför det var alexander som började.



våra fina pepparkakor.

hehe..

.


min sametsklänning jag pratade om innan.

markerade axlar.

det är nog en av dom snyggaste trenderna just nu tycker jag.

 

den här tjöjan har jag på mej idag, en favorit just nu från gina tricot.


men om man inte vill köpa en tröja med vaderade axlar eller inte hittar någon kan man lätt göra en egen. man kan gå till en second hand butik och köpa axelvaddar och sen kan man leta efter några snygga kedjor eller att halsband och sy fast på axlarna.


jag har tagit den har sametsklänningen från bik bok och köpte ett halsband från åhlens och sydde fast.har inte bild på tröjan nu men ska lägg upp en när jag kommer hem.

20 december

fyra dagar kvar.

idag har mest varit en latdag var hos alexnader innan och kollade lite på the models of the runway,det är ett program som handlar om modelerna som är med i prodject runway.
och nu är jag hemma har inte varit det sen typ i torsadgs så det är en del saker somjag ska göra innan jag går och lägger men ikväll känner jag. måste duscha,städa lite det ser förjävligt ut här inne.

 sen måste jag göra en naturkunskapsläxa som jag inte har lämnat in än, sista innan det blir lov.sen måste jag läsa lite i ljudet av ditt hjärta, har val kanske 100 sidor kvar så jag har skickat efter så länge vi båda andas på biblioteket och hoppas att den kommer innan tisdag så jag kan läsa den på lovet.





twilight böckerna så hilmla bra något jag verkligen rekomenderar att läsa.tycker man om filmerna så ska man läsa böckerna för det finns så mycket som är med i böckerna som inte är med i filmen, läser man böckerna först så ser man massa små saker som man vet är med i boken men man lägger inte märke till det annars.

kallt.




 
det har varit så kallt nu det senaste dagarna så jag har tagit fram min gamla mössa som jag hade typ i 7an, 8an. hah men den är varm och skön. :)

lördagen den 19 december.

igår var jag först med min bubbe på stan, fram till fyra då stina slutade och jobba du lämnade jag alexander så han skulle kunna köpa en sista julklapp åt mej, för att åka hem till stina och baka dumlekakor.

hos stina blev det mys med hembakad pizza, bakning, robinson och sen såg vi på filmen wild child.filmen var jätte kul och kakorna blev jätte goda fast vi kunde inte äta för många för dom ska vi ta med oss till skolan på tisdag då vi ska ha avslutningsfika med klassen.


jag tänkte ta med mej min kamera som jag äntligen har hittat men så
klart glömde jag den.



i filmen spelade dom en låt som jag velat ha jätte länge men jag har inte vetat vad den heter, så jag och stina satt och letade typ en timme igår för att hitta den haha låten heter iaf Let me think about it med Ida Corr och Fredde le grand. den är kanske gamal men den är bra man blir på party humör när man hör den.


julmys

ikväll har vi tagit in granen hos min älskling och pyntat den med hans
föräldrar och druckit glögg och ätit pepparkakor riktigt mysigt. :)

nu ska vi titta på film sen sova god natt.



.

idag är det

7 dagar kvar till julafton
14 dagar till nyår
21 dagar till att åka ner till helsingborg
och 26 dagar kvar till jag fyller 18år!!  :)

längtar jätte mycket till allt det :D



bra dag :)

förutom att det är svin kallt ute så är jag jätte glad idag för det var våran sista dag med gko (grafiskt) så vi skulle redovisa och jag hade skrivit om Vogues historia och var jätte nöjd med mitt arbete  och fick typ bara bra komentarer från dom andra :) förutom linnea :P men iaf blev jätte glad för det.

sen var det dax att prata med våran lärare örjan som vi gjort ett monogran till vilket jag inte alls blev nöjd med men då tyckte han att mitt var att utav de fyra bästa i min grupp och att jag skulle tycka om det för det gjorde han och tyckte jag var ducktig typ :) det kan jag ju säga verkligen gjorde min dag :)

ska bara säga grattis till min kompis linnea också som äntilgen tagit körkort:) grattis till henne

sitter nu här hemma och gör inte så mycket tänt lite ljus för att det inte ska bli så jävla kallt här inne
och nu ska jag gå och göra lite te :)

hejhej

kallt !!

det värsta jag vet är snö och kallt och vad är det idag jo 20 minus! usch , fy vill bara till cypern och värme igen det känns helt overkligt att bara för några månader sen låg jag på en strand och sola. vill dit nu!!


var där med min mormor och morfar :)
haha morfar är så söt här vi andvänder självutlösaren på kameran
och j´han hängde nog inte riktigt med.

tre liters rör med öl eller drink för 200 kr tackar man ju inte nej till
( linnea;) )


vattnet!!

partygata en av dom, det var lite folk där då för vi var där när det var lågsesång.


så här vit och fin var jag när jag kom hem kan ju säga att jag inte vill
ha tillbaka den färgen inte alls..



just nu

sitter och dricker var chocklad med marshmallows. jätte gott men sitter också och gruvar mej för att ha svenska prov imorgon, medltiden muntligt jippie! och sen har jag också en grafik uppgift ska vara klar för utskrift imorgon måste göra det sista nu snart men egentligen hat jag bara lust att dra täcket över huvet och sova.





det är bara tio dagar kvar nu till julafton, har ingen aning vad jag önskar mej alla tjatar på mej att jag ska komma på något men jag kan inte! iaf så var jag på atan innan och köpte en julklapp nu är det bra
 två kvar sen det är till mamma och pappa, mamma vet jag vad jag ska köpa till men inte pappa
han önskar sej bara massa jaktgrejer och det är ju inte så att jag är på någon sån affär varje dag så
jag måste hitta på någonting annat men vet inte vad.


helgen

i lördags gick jag och alexander på stan och julhandla. gick även på uh och fikade och hade det mysigt.
söndagen tog vi det lungt, sov till ett haha på kvällen så såg vi på new moon. 
det är andra gången jag ser den nu den är så bra !! längtar bara tills nästa film kommer den är planerad att ha
premiär den 30 juni tror jag det var långt kvar men jag får hälla mej till böckerna så länge. håller just nu på med den tredje boken snart klar.
bara lite tråkigt att det var en viss paulin som råkade säga lite av sluten av sista boken, blev inte så glad på hemme då men men.

robert pattingson är snygg!!


idol.

nu är det idol finalen, ska tyvärr se den ensam men det kan vara skönt det också ibland.
min favorit har redan åkt ut för länge sen, det var Rabih men fick ju se han när han var här i ö-vik. satt och fika typ två meter från han :) haha han sjunger ju nu, han gör you är not alone så bra.

jag har laddat upp inför kvällen med bara nyttiga grejor (!) har gjort en tallrik med gurka, päron,
digistive och färsk annanas.
gott gott.

igår vet jag inte vad som hände så började jag träna med alexanders tränings grej som man springer på körde tre gånger JAG ! jag har inte tränat på ett år typ. var har hänt först träna igår och nu det här! får väl se om jag kommer bli nyttig och börja träna.. hah

 
gottigt :)

favorit.

min favorit låt just nu Try Sleeping With A Broken Heart - Alicia Keys.

nyårs kläder.


klänningen från amica. fram


idag var jag och stina och köpte nyårskläder till mej. känns skönt att ha det klart det
ända jag inte vet än är hur jag ska ha håret men det löser sig sen.
det blev en klänning, ett par skor och sen har jag armband sen innan som jag ska ha till.


ryggen. det blev inte den klänning jag tänkt, var och provade den idag men den var för stor
på mej även fast det var en s.


skorna som jag ska har till från din sko.


armband från gina tricot.
(bilderna är förtfarande jätte dåliga, hittar inte min kamera någonstans!)

2 och ett halvt år

igår firade jag och min pojkvänn alexander 2 och ett halvt år, kom på att det är riktigt länge! iaf det firades med att jag fick jätte fina rosor av han och så åt vi chocklad fondue sen hemma och mej och hade jätte mysigt




mys


(bilderna är jåtte dålig kvalite jag vet men jag har glömt bort var jag lagt min kamera)


skor.

har blivit kär i ett par skor som jag bara måste visa, jag och stina var nere på din sko och fotade igår för våran webbtidning och tog fram tre par som var jätte snygga och bland dom de här skorna skit snygga.


sko

min klass är ju normal..

vi har ingen lärare nu första timmen och istället för att gå som man brukar göra när man inte har någon lärare så sitter vi, dom andra och halvt jobbar, siter vid datorn iaf och sitter samtidigt och lyssnar på musik och har allsång till disney och ted gärdestad låtar. haha

...

ligger och gruvar mej för att göra en trafikuppgift om don´t drink and drive, det ska vara inlämnat på fredag men jag gör allt annat en det! som vanligt när jag ska göra nått sånt.

skön dag idag hade bara en lektion, sen blev det staden med stina och linda, hitta en nyårsklänning som jag fick beställa hem från sundsvall. hitta även ett par skor.




ryggen på klänningen.
klänningen är från only.




pratade med min bästa kompis från helsingborg innan, måste få säga att det är grymt jobbigt att vara ifrån henne!! usch det är inte kul alls. saknar henne så sjukt mycket. så mycket skit vi har hittat på tilsammans :) <3



love u.

Rihanna- Wait Your Turn



så hilma bra ! går på repeat på iPoden.

söta så man smälter!

sitter nu på skolan och kollar på pomeranian. en söt liten vovve som jag tänkte köpa när jag flyttar hemmifrån, dom kostar ganska mycket, 15 000 kr men vad fan man ska ju ha dom ganska länge.



en liten valp

en vuxen, dom är så söta!

RSS 2.0