feather tattoo




jag vill!

livet blir inte alltid som man har tänkt.


fick reda på för ett tag sen att en gammal klasskompis till mej i helsingborg har gått bort idag, vet inte hur men tänker på hans familj och säger kalle vila i frid. ♥   ta vara på livet mina vänner!

bilder från fotograferingen.


stina lina <3

linda matilda hah så jävla snygga!


kommer fler bilder sen ! går inte att ladda upp fler:s nu ska jag dusch och sen fixa mej och åka in till stan!
och sen blir det utgång ikväll med linda och matilda.

hippiefix och frukost!

som sagt ska vi ta kort idag med klassen och vi ska vara hippies. sitter nu och fixar håret och äter frukost.
(skulle lagt upp det här imorse men mitt internet stängerav sej som vanligt...)



resultatet.

Christina Aguilera - Vanity


värsta självförtroendeökande låt:P iaf för mej hah

22.34

händer inte så mycket just nu,alla 3:or spelade vollyboll igår på skolan och ja det gick inte så jätte bra för oss.men vi är glada för det. mp3





imorgon ska vi ha klassfoto och vi ska klä ut oss till hippies i klassen. efter det ska vi på arken och kolla på nått om tåg sen blir det hem och fix in till stan och möta upp stina och shoppa som en tok. sen bär det är till matilda för lite förfest? sen blir det olles för våran del.

alanya 2010 partybilder.




















of to work.

åker nu och jobbar på parken eller ja.. ett försök att hjälpa linda och matilda iaf.


17.38

blev inget sundsvall idag för den vi skulle åka med var ute och drack igår till kl tre... kul! så jag och stina drog till stan istället och tröstshoppa lite jag hitta en bh och lite fina andra grejor som jag la undan. nu ska jag äta och vila lite för ikväll blir det jobb, hjälpa linda och matilda på parken. börjar undra lite smått varför jag sa ja, känner mej inte riktigt hemma i det där, men det blir nog kul!
 

detta vill jag göra ikväll! vill ha sommar igen.

lunchbreak.

sitter hos linnea som vanligt på fredagar håller på mes ett par shorts men nu är det lunch. kräftstjärtar och nudlar mums! imorgon åker vi ett gäng till sundsvall och birsta för att shoppa lite. sen ska jag tydigen hjälpa matilda och linda med ett jobb dom har på parken på kvällen och vi ska filma.. heh har typ glömt bort hur man gör men det ska nog gå bra.

13.55

då var mössan beställd! :) sitter nu hos linnea och ska jobba med uf med det går inge vidare bra för oss.. får väl se om vi hinner göra nått idag. eller vi får göra massor imorgon. 

för vi ska ta studenten!

imorgon ska vi ha mössprovning på skolan ska bli kul, overkligt att det är vår tur nu. inte så jätte länge kvar nu... hah

en snabb dagens.




08.32

kuul att det finns något varmvatten nu på morgonen när man ska duscha!!?

life insperation?











21.37

har inte direkt något att skriva, mamma kom hem igår och börjar bli bättre. sovmorgon imorgon, jobba med nya kläder på torsdag och kommer förhoppningsvis upp tre nya plagg på bloggen på fredag. estelle.devote.se  gå gärna in och kolla om ni hittar något kul kommer nog snart upp priser och så men om ni är intresserade av något kontakta oss gärna!  


rihanna - only girl


random





mamma.

var nyss och hälsa på mamma, inte kul alls hon måste stanna till tidigast måndag.
hoppas hon blir bättre, operationen gick bra men hon är inte så jätte pigg än.


beyond the stars.



19.02

hej hej mötet gick bra! bestämde att vi ska ha ett event i november. jätte kul men nu sitter jag mest och är orolig för mamma som ska akutopereras nu i kväll.hoppas allt går bra bara !

mys

sitter här i sängen och myser med vovven och kissen och lyssnar på lung musik.



17.27

det regnar, åskar och blixtrar ute så nu tänker jag göra lite te och hoppa i myskläder och krypa ner i sängen och kolla på det två sista avsnitten av true blood säsong ett.


lunchbreak

när vi åkte ner på stan för att gå på pagoni och hämta upp mat så sprang jag in och prova jackan.blev helt kär i den så den fick följa med hem! perfekta höstjackan



estelle

kom nyss hem från en hel dag med fix för estelle hemma hos linnea har ju mötet imorgon.vi har hunnit göra visit kort börja sy och styla en jacka. vi gjorde också en blogg där vi uppdaterar hela tiden vad vi gör kolla gärna på den http://estelle.devote.se


the jacket.


såg den här jackan idag i h&ms skylt förnster idag och då skulle sen inte komma förän på kvällen.
så imorgon blir det att prova den imorgon och den kanske får följa med mej hem.


trainstation

jag och stina var på den nya tågstationen innan och fota till våran historia uppgift.





ESTELLE

har ju sagt att allt går bara bra för oss vad det gäller vårat uf företag och när jag säger vårat är det jag, stina och linneas företag. och våran idée är att köpa in seconhand kläder och sedan styla om och förnya dom.

var och köpte lite grejor förra veckan och imorogn måste vi köra igång på riktigt för då ska vi på möte med barista och prata om en eventuell modevisning i gallerian i december. och då måste vi ha något att visa upp. om vi får tillåtelse osv. det ska bli så grymt kul ! så imorgon är det full rulle:) håller tummarna på att vi får igenom allt.


21.19


sitter här i min ensamhet och har nyss gjort te och burra ner mej i soffan och se på en film eller true blood.

fridays.




blackandwhite


so excited.

idag har vi börjat med vårat uf företag på riktigt och allt bara klaffar det känns så grymt kul ! jag ska berätta lite mer sen om vad det handlar om riktigt kul att vi fick ett grymt bra erbjudande av fiket barista idag också.


a bit of todays.


you´re smile is like the sunshine.

har precis haft två mysiga flickor här på besök och medans vi kolla på idol har vi ätit grönsaker och dipp och chips.. fan imorogn är det träning som gäller har typ inte tränat på hela sommaren ! nu ska jag samla lite idéer till vårt uf företag som vi ska prata ihop oss om så linnea be there! sen blir det sängen och sova.

I´m in love.


things from turkey.


lite saker jag köpte i turkiet. en ring.

ett färgglatt halband

ett armband som jag och stina köpte likadana.

en liten mulberry väska, fake såklart men skinnet är faktiskt äkta och den gick på 400kr.


idol 2010

känns förjävligt att var hemma, vill bara tillbaka nu! jag & stina tog i hand att vi ska tillbaka nästa sommar.
men nu blir det idol för hela slanten. får se hur många som skämmer ut sej i år.


såhär glada var vi i alanya hela tiden ! ♥


I like


när vi var i turkiet så hitta jag ett par liknande såna här sammetspumps love them! hitta ett par svarta och ett par gråa men såklart var det ena paret för små och andra för stora! vad arg jag blev ville så gärna ha dom på båda ställene var det så klart sista paret också. är det någon som vet var ett par liknande finns?

breathless.

en outfit i dåliga bilder i vanlig ordning. har ingen bra kamera så det är det det sitter i eller har inte ork att be någon annan fota mej så ni får nöja er med såna här bilder.
 




bilder från turkiet!


första dagen på stranden

ALANYA BABY!



sexbomb.. sexbomb. på en av restaurangerna vi åt!


stina på båttur.

sötnosen hade brännt sej. hah fullt med solskyddsfaktor i ansiktet.



stranden♥

min partypingla ♥ tack för en underbar vecka baby oförglömlig!


blev lite sugna på mcdonalds sådär kl 2 på natten men gott var det !

en dag kom det regn och har står vi nere vid stranden och kollar på en tromb det var riktigt coolt att se.

tromben.

två kändisar från ö-vik.

satt först på casablanca sen drog vi till the doors.






party hela natten lång!

stinas pappa dansar magdans på hotellets grillkväll. gud vad vi skratta !

TAKSI!! blev det en hel del och stina blev bästa vän men en eller hur ;) hah men bästa chaffisen var sista kvällen han ba arab music?? vi ba ja! sen började han dunka musik!! bästa!

två riktigt nöjda tjejer med en riktigt lyckad vecka måste göras om! fy fan vad kul vi har haft. finns massa fler bilder men orkar inte lägga upp nu.. finns 400. får se sen om jag lägger upp mer här sen eller på fejjan.

17.26


går här hemma och fryser ! fyfan.. nu ska jag packa upp väskan
och sen blir det duschen och fix för att möta upp stina i stan.


hemma igen.


hemma igen ! fy fan vad vi har haft kul!!! vill åka dit igen! blev en del festande.. var nog bara helt nyckter en dag. och säger bara fyfan vad det är kallt här hemma!! det kommer upp bilder snart ska bara samla ihop alla från både min och stinas kanmera. så det kommer bilder snart.

RSS 2.0